PHYTO5

Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De producten zijn puur plantaardig en gericht op herstel van energetisch evenwicht in het lichaam volgens de 5 elementen. Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën. De producten bevatten hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

We brengen de huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot stress, uitputting en vermoeidheid. Voeg steeds één element toe, en je zult opnieuw harmonie ervaren. Dat is wat Phyto5 doet.

PHYTO5 volgens de seizoenen
Bij een ‘seizoensbehandeling’ volg ik het ritme van de seizoenen zoals die energetisch verlopen vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit energetische seizoensritme is niet gelijk aan onze seizoenen. In de Traditionele Chinese Geneeskunde is er altijd een overgangsperiode (het aarde element) tussen de verschillende seizoenen. Door de seizoenen te volgen met de huidverzorging krijgt jouw huid de beste verzorging/voeding wat nodig is in een bepaald seizoen.

De seizoenen vertaalt naar de 5 elementen:
Lente: Hout element
Zomer: Vuur element
Herfst: Metaal element
Winter: Water element
Overgangsperiode: Aarde element

PHYTO5 behandelingen in combinatie met je bioritme
Vanuit je geboortedatum bereken ik jouw bioritme. Het bioritme geeft mij inzicht in jouw verouderingselement. Het verouderingselement wat al bij jouw geboorte bepaald is laat je natuurlijke huidverouderings proces zien. Tijdens de behandeling ga ik de elementen en producten zo inzetten zodat jouw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer herstelt.

© Copyright 2022 | Privacy | Disclaimer | Realisatie