SCHOONHEID

Ik maak een huidanalyse en kies op basis van jouw huid en welzijn de juiste producten. Ik luister naar jouw wensen en stem de behandeling volledig af op jou. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de producten van het natuurlijke en biologische merk Phyto5. D.m.v de 5 elementen kan ik de producten afstemmen op jouw huid en lichaam.

OVERIGE BEHANDELINGEN

Epileren/harsen wenkbrauwen € 12,50 (tijdens behandeling € 10,-)
Verven wenkbrauwen € 10,00
Verven wimpers € 12,50 (Let op! Graag vooraf oog make-up al verwijderen)
Harsen bovenlip of kin € 10,- (tijdens behandeling € 8,-)
Harsen bovenlip en kin € 12,50

Phyto5 Fijn
45 minuten | € 42,50

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, mineraliserend algenmasker, huidonzuiverheden verwijderen, element masker, dag verzorging van het element) Ook uitermate geschikt voor de tiener huid.

Phyto5 Basis
60 minuten | € 57,-

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, mineraliserend algenmasaker, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, massage, serum, element masker, toevoegen mineralen of oogcrème, dagverzorging van het element.

Phyto5 Compleet
80 minuten | € 72,-

Alle 5 de elementen in 1 behandeling. Elk element klei masker wordt op de bijbehorende reflexzone aangebracht. Ontspannend, energetisch voetbad, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, mineraliserend algenmasker, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage, serum, 5 kleuren masker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dag verzorging van het element.

© Copyright 2022 | Privacy | Disclaimer | Realisatie