VOETREFLEXOLOGIE

Volgens de oosterse geneeswijze staan reflexzones van de voeten (en handen) in verbinding met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels. Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Blokkades in de energiedoorstroming kunnen door deze massage worden opgeheven en het afweersysteem wordt gestimuleerd. Voetreflexmassage kan onder andere helpen bij klachten zoals; obstipatie, migraine, slapeloosheid, maag/darm klachten, nek/rug klachten, vermoeidheid, stress enz.

Het is een prettige en veilige methode, die helpt bij vele lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten, het kan helpen pijn te verlichten en het brengt rust in het lichaam. Ontspanning staat dan ook centraal tijdens de behandeling. Met een lekker kopje biologische thee en een warm dekentje geraakt je lichaam in een diepe ontspanning en komt je geest tot rust.

Ons lichaam krijgt al genoeg te voorduren met daardoor de nodige klachten en stress. Voetreflextherapie is dan ook zeker aan te raden als preventieve zorg om klachten tegen te gaan. Een ‘gezond’ lichaam is geholpen met een voetreflexmassage om de 4 a 6 weken om het natuurlijk evenwicht te behouden.

De behandeling bestaat uit; energetisch algen voetenbad, losmaken van de voeten, reflexpunten en ontspannings massage.

Voetreflexmassage 60 min | € 50,-

Goed om rekening mee te houden:
- Zorg voor makkelijk zittende kleding (een broek die tot de knieën kan worden opgetrokken)
- Neem voldoende rust na de behandelingen en drink genoeg water! Dit is nodig om je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen
- Je kunt je moe voelen na de behandeling
- Ontlasting en urine kan tijdelijk anders zijn na de behandeling (losgekomen afvalstoffen)

Wist je dat voetreflextherapie ook weeën kan opwekken?
Een voetreflexbehandeling mag pas vanaf 39 weken zwangerschap. De behandeling werkt heel ontspannend en bereid het lichaam voor op de bevalling.

© Copyright 2022 | Privacy | Disclaimer | Realisatie